Тур віза в США – Часті запитання

Центр візових послуг VISATOUR > Поради > Тур віза в США – Часті запитання

B2 – це не імміграційна віза, видана особам, які в’їжджають в США тимчасово для відвідування заходів, туризму або лікування. Будь-який іноземний громадянин, який хоче відвідати Америку з метою туризму повинен оформляти візу. Короткі відомості про візит в США.

Туристична віза в США (B1-B2 або B2) надається тільки для певної мети, наприклад, туризм, медичне обслуговування та інше. Особа, в’їжджає в Сполучені Штати тільки з наявністю туристичної візи, не маючи права працювати або вчитися. Якщо метою поїздки є бізнес відкривайте Business Visa (B1 Visa). Максимальна тривалість перебування в Штатах 6 місяців.

Як зробити туристичну візу в США

Отримання візи для в’їзду в Штати підлягає затвердженню. Кожен заявник повинен мати дійсний паспорт, подавати заявку, сплатити внесок і прийти на співбесіду в найближче консульство у своїй країні. Мета візиту може бути групові тури по найпопулярніших місцях Америки, Ви летите на курорт в Гаваї або Кариби, бажаєте відвідати заповідники і національні парки, здійснити круїз по Атлантиці, зайнятися екстремальним видом спорту.

Для того щоб Вам легше відкрили візу, Ви можете купити тур в Америку, для візового офіцера наявність заброньованого готелю і квитка в зворотну сторону, є вагомим аргументом що заявник не має імміграційні наміри, співбесіду в такому випадку проходить швидко і легко.

Часті запитання:

Якщо ми всією сім’єю хочемо отримати категорію B1, у нас є син, йому 9 років. Йому потрібно приходити з нами в посольство?

– Згідно із законом, діти до 14 років можуть не приходити в посольство на особисту подачу документів. Батьки можуть замість дитини подати документи.

У нас вже була відмова. Можна розраховувати на отримання без проблем B1?

– Так звісно. Кожна подача документів розглядається індивідуально. Якщо Ви не намагалися обдурити консула подаючи неправдиві відомості, то шанси є.

Якщо я звертаюся за неімміграційною візою мені обов’язково проходити співбесіду?тур виза в сша заказать

–  Співбесіда в обов’язковому порядку проходячи всі заявники, які звертаються вперше. У кожному правилі є виключення, наприклад, співбесіда можуть не проходити діти до 14 років. люди у віці старше 80 років, заявники на А1, А2, G1, G2, G3, G4. Також можна розраховувати на відновлення візи якщо термін її закінчився недавно.

У мене закінчився термін дії паспорта, а віза в США ще не закінчилася. Мені потрібно відкривати нову візу?

– Ні. Поки термін дії візи не закінчився, можна їздити по старому паспорту пред’являючи новий закордонний. ПІБ повинні збігатися в обох паспортах, якщо Ви вийшли заміж і поміняли прізвище, необхідно для підтвердження при в’їзді, пред’являти оригінал свідоцтва про одруження.

Заява DS – 160 подається тільки в електронному варіанті?

– Так.

У мене дитина живе і наічається в США. Я можу до нього переїхати на ПМП?

– Ні. Ви можете оформити дозвіл на в’їзд категорії B1, B2 і приїхати в гості, але залишитися на ПМП не вийде.

 

 

//