Як отримати візу нареченої в США

Центр візових послуг VISATOUR > Поради > Як отримати візу нареченої в США

Що таке віза нареченої в США і для чого вона потрібна. Сьогодні виїхати в Америку не найлегший процес, але, якщо у Вас є знайомий (обов’язково громадянин США) шанси на переїзд зростають у декілька разів.

Віза нареченої в США (K-1) видається не тільки нареченій, ще передбачена видача на в’їзд в Америку дружині, чоловікові, нареченому. Практика показує, що підготувати візу нареченій набагато простіше ніж нареченому.

Оформлення шлюбу з іноземцем складний процес, для початку Вам потрібно зібрати документи для візи: анкета, запрошення з боку нареченого, підтвердження нерухомості та рахунки в банку, і ще багато всього іншого для більш детальної інформації звертайтеся до менеджера в центр візових послуг Visatour.

Віза нареченої в США документи

Ми прекрасно розуміємо, що оформлення дозволу на в’їзд в Штати трудомісткий процес, складається з декількох етапів:

  • Надання петиції (форма I – 129F оформляє американський громадянин, перебуваючи в Штатах, форма G-1145, біографічна довідка G-325A, лист з боку нареченої і нареченого про намір одружитися, дві фотографії, доказ про знайомство, довідка про оплату петиционная збору);

  • Затвердження петиції (скільки буде розглядатися петиція ніхто сказати не може, ситуації різні, практика показує, що від місяця до півроку);

  • Відкриття справи до отримання вже затвердженого клопотання (петиція дійсна чотири місяці, протягом цього часу нареченій потрібно пройти інтерв’ю);

    виза невесты сша украина оформление

  • Запис на співбесіду;

  • Інтерв’ю з консулом (в середньому займає хвилин 20);

Після того як Ви отримали позитивний результат, необхідно летіти в Штати і протягом трьох місяців, зіграти весілля і тільки після цього сміливо подавайте документи на посвідку на ПМП. Всі надані документи повинні бути перекладені на англійську мову. Якщо консульство вважатиме що Ваші відносини мають фіктивний характер, майбутнього чоловіка викличуть в відомство на співбесіду.

До майбутній дружині висуваються такі вимоги: громадянка України є законослухняною, виходить заміж по любові, а не укладає фіктивний шлюб для отримання ВНЖ.

Для того щоб оформити всі з першого разу і без затримок, уникнути відмови, заощадити час, гроші та нерви, звертайтеся до фахівців компанії Visatour. Ми прекрасно знаємо всю процедуру оформлення і допоможемо отримати заповітну візу в США.

//